TOTALLØSNINGER

Totalløsninger til alle brancher og forretninger

ECO Revisions fornemste opgave er at lade dig slippe for alle bekymringer, som ikke har med kerneforretningen at gøre.

Totalløsninger

 

Nogle har brug for hjælp til regnskab, nogle til løn eller til revision. Vi kan levere en totalløsning, der tager hånd om det hele. Slip for bøvlet og lad os have styr på papirarbejdet.

At være selvstændig kan være spændende og fyldt med succeser og glade kunder. Men det kan også ende i en evig strøm af papirarbejde, når der skal være styr på skat, løn og moms. Det giver meget lidt tid til at koncentrere sig om det, du brænder for. Lad ECO Revision stå for en totalløsning, og så får du både revision og regnskab i ét.

  • Bogføring og momsopgørelser
  • Løn
  • Årsrapport
  • Skatteregnskab
  • Budget
  • Og meget andet.

Skift til ECO Revision – og få en totalløsning

Med en totalløsning får du både revison og regnskab i en samlet løsning. Gør det nemt for dig selv og fokuser på dit firma. Book et uforpligtende møde allerede i dag og lær os bedre at kende.

 

Få mere tid til din virksomhed

Lad os klare dit fakturaerne, regninger, løn, budget, og hvad der ellers kan give hovedpiner i hverdagen.

Vi har 29 års erfaring, så vi kender reglerne for regnskab, moms og skat osv. Også for din specifikke forretning.

Vi har ingen sygedage eller andet fravær, så vi kan altid være der for dig. Hvad enten du skal forberede dig til et møde i banken, skal have styr på reglerne for ansættelser, eller offentlige ydelser såsom dagpenge, tabt arbejdsfortjeneste eller sygdom.

Har du brug for at få tallene forklaret flere gange, gør vi også gerne det. Får du en totalløsning hos ECO Revision, kan du regne med os.