ECO REVISION

ECO Revision udfører revision for små og mellemstore virksomheder inden for alle typer erhverv. Vores erklæring tilfører jeres regnskab høj troværdighed, så kreditgivere og kunder trygt kan stole på regnskabets oplysninger.

Hvordan vælger jeg et revisionsfirma?

Det er meget forskelligt, hvordan man finder sin revisor. Ofte bliver vi som revisor anbefalet, fordi andre har virksomheder eller personer som har tillid til vores arbejde. Står du som helt nystart virksomhed og ikke kan finde hoved og hale i de mange revisorfirmaer og muligheder. Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også søge efter muligheder på nettet efter en revisor i netop dit område. Nærhed kan nemlig have sin fordel i at skabe en tæt relation og samarbejde med din revisor.

Skal jeg finde en revisor?

Som aktieselskab og anpartsselskab er du som virksomhed med få undtagelser forpligtet til at skulle have en autoriseret revisor tilknyttet. Det er din revisor, som reviderer virksomhedens regnskab. Har du en enkeltmandsvirksomhed er du ikke forpligtet til at have en revisor. Det kan dog spare dig meget tid og penge med en revisor, hvis du ikke selv er skarp på fordele og ulemper i regnskabsverdenen.

Totalløsninger

Med en totalløsning får du både revison og regnskab i en samlet løsning

 

Professionel revision af dit regnskab

ECO Revision udfører revision for alle typer kunder. Vores mission er at tilføre regnskabet troværdighed, så ejer, kreditgiver og kunde trygt kan stole på regnskabets oplysninger.

ECO Revision har i forbindelse med regnskabets gennemgang altid fokus på, om virksomheden med fordel kan ændre arbejdsgangene og dermed lette det daglige arbejde. Det er en naturlig service, når vi alligevel har øjnene på de dybeste dele af maskineriet. Målet er i sidste ende at give virksomheden direkte besparelse af tid og ikke mindst omkostninger.

ECO Revision følger naturligvis altid den gældende lovgivning og branchens kvalitetsstandarder.

Vi tilbyder hjælp inden for revision, rådgivning, regnskab og skat

  • Revision
  • Regnskaber og regnskabsmæssig assistance
  • Økonomisk rådgivning
  • Skatterådgivning
  • Erhvervsservice
  • Ledelsesrapportering
  • Bogholder
  • Global revision – HLB – vores globale netværk
  • IT-Rådgivning og fjernsupport, IT-Revision
  • Rådgivning til iværksættere.

Professionel økonomisk rådgivning

Ud over den traditionelle rådgivning med skat, moms og etablering og drift af virksomhed har vi stor ekspertise i at rådgive og assistere ved stort set alle slags forhandlinger – f.eks. aftaler omkring leverandøraftaler/-rabatter, kundeaftaler og provisionsaftaler.

Det er en af de mange fordele ved at have 29 års erfaring.

Skift til ECO Revision – Vi yder fri support!

Book et uforpligtende møde allerede i dag og lær os bedre at kende.